Počet položek: 0 0,- Kč

O nás aneb jak to všechno začalo

Jsme malá rodinná firma, založená v roce 2008 se zaměřením na prodej a osvětu produktů pro přirozenou péči o děti, miminka i maminky.

Papilios tým

A jak to všechno začalo?

Bylo jaro 2008. Bříško mi rostlo a rostlo a já začínala poslední trimestr. O moderních látkových plenkách jsem věděla už dříve od kamarádky, ale nikdy jsem jim nevěnovala větší pozornost. Na internetu jsem samozřejmě strávila nějaký čas čtením článků o moderním přebalování, o rizicích používání jednorázových plen atd., ale rozhodnutá jsem nebyla. Chlapeček se narodil a já měla nakoupené ekologické nebělené jednorázovky a v podvědomí látkovky. Jenže Šimonek trpěl na úporné kvasinky … Ještě nějaký čas na internetu .., ale to už jsem hledala konkrétní informace a byla jsem rozhodnutá s látkováním začít.
Pořídila jsem si tedy výbavičku pro své miminko. Začínala jsem s plenami Popolini a byla s nimi spokojená. Časem jsem byla víc a víc zvědavá a postupně začala objevovat svět moderních látkových plen jak u nás, tak v zahraničí. Pár kousků, které na českém trhu nebyly, jsem se rozhodla koupit a otestovat sama. Jak to tak bývá, některé za moc nestály, ale na některé jsem nedala (nedám) dopustit. Tak proč ty kvalitní nezkusit dovážet a obohatit tak domácí nabídku?
V našem internetovém obchůdku momentálně najdete úžasné plenkové kalhotky, svrchňáčky a vkládací pleny od Nature Babies, luxusní pleny od Nappies by Minki  (obojí z Anglie) a plavkové pleny a svrchní kalhotky od Diaperaps (USA) . Postupem času chceme naši nabídku rozšiřovat a uvádět na český trh kvalitní novinky v sortimentu moderních látkových plen.
Jako doplňkový sortiment jsme zvolili přírodní kosmetiku od Aromaterapie Karel Hádek a přírodní produkty od Dr.Popova. I do budoucna chceme nabízet produkty pro přirozenou péči o děti a jejich maminky.
Jsme přesvědčeni, že návrat k látkovým plenám má smysl. Nejen pro zdraví našich dětí, ale i naší planety. Věříme, že české maminky pochopí výhody moderních látkových plen a začnou je používat stejně jako maminky v zemích západních.
Za Papilios team
Kamila Hornychová, Ing.

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s pouzivanim souboru cookie a také udělujete souhlas využití osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace