Počet položek: 0 0,- Kč

Podporujeme "Týden opravdových plen"

Týden opravdových plen Česká republika slaví Týden opravdových plen po vzoru Velké Británie, kde organizace Women´s Environmental Network (WEN) koordinuje Real nappy week (TOP) již od roku 1996. Od roku 2009 převzala koordinaci TOPu organizace Rezolve.

Česká republika slaví Týden opravdových plen po vzoru Velké Británie, kde organizace Women´s Environmental Network (WEN) koordinuje Real nappy week (TOP) již od roku 1996. Od roku 2009 převzala koordinaci TOPu organizace Rezolve.

Cílem akce je šírení osvěty o šetrnosti pratelných plen, a to nejen k životnímu prostředí, ale i zdraví dítěte. Podpořit návrat rodičů k používání pratelných plen, a to na základě podložených informací či zkušeností ostatních rodičů. Informovat veřejnost o tom, že i na českém trhu existuje rozmanitá nabídka klasických i moderních systémů opravdových plen; že je jich používání není zastaralou praktikou, ale naopak: je "in" po celém světě.

O látkových plenách stále existuje spousta mýtů a pro mnohé jsou již minulostí. Rádi bychom ukázali možnosti volby při výběru, nezávisle vyzdvihli výhody i nevýhody jednotlivých typů plen, doprovázeli a vedli oslovené k přemýšlení a pohledu na pleny z jiné strany než jsme zvyklí slýchat v komerčních mediálních šotech výrobců.

Originál článku najdete  zde

Součástí akce je i soutěž  "Plena roku". Jestliže našim plenám fandíte, budeme rdi, když nám dáte hlas  http://www.plenaroku.cz/plena_roku.htm

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s pouzivanim souboru cookie a také udělujete souhlas využití osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace