Počet položek: 0 0,- Kč

Kapsové pleny

Kapsové pleny jsou kalhotové plenkové kalhotky, které mají v zadní části kapsu, do které můžete vložit tolik savých vrstev, kolik potřebujete. Nemusí to být zrovna originál vkládací pleny, ale i poskládané čtvercové pleny, nebo i bavlněné utěrky, froté ručníky ... prostě vše co dobře saje. Vše máte uschováno v kapse. Dávat vkládací pleny do kapsy však není nutné. Pokud Vám lépe vyhovuje dávat je nahoru, dávejte je nahoru.

Kapsové pleny  jsou kalhotové plenkové kalhotky, které mají v zadní části kapsu, do které můžete vložit tolik savých vrstev, kolik potřebujete. Nemusí to být zrovna originál vkládací pleny, ale i poskládané čtvercové pleny, nebo i bavlněné utěrky, froté ručníky ... prostě vše co dobře saje. Vše máte uschováno v kapse. Dávat vkládací pleny do kapsy však není nutné. Pokud Vám lépe vyhovuje dávat je nahoru, dávejte je nahoru.

kapsové pleny

Většina dnes nabízených kapsových plen je jednovelikostních, kdy lze nastavit velikost pro děti od 3 – 15 kg

Výhodou kapsových plen je

do kapsy vložíte cokoliv co saje (uspoříte)

  1. povytažení savých vrstev z kapsy je perete zvlášť, čímž se Vám lépe properou (stačí Vám prát kratší dobu)
  2. sušíte zvlášť plenkové kalhotky (2 vrstvy) a savé vrstvy, čímž zkrátíte dobu schnutíaž o polovinu času (budete potřebovat méně plen)

 Proč Papilios pleny

 Střih a konstrukce pleny byl vyladěn na základě dlouhodobých zkušeností z prodeje moderních látkových plen. Jsme na trhu od roku 2008 a dovolujeme si říci, patříme mezi průkopníky moderních látkových plen u nás

  • Jsou vyrobeny převážně z materiálu české výroby
  • Všechy materiály mají atesty pro děti do 3 let

 

Papilios kapsové plenkové kalhotky nabízíme ve 4 variantáchPapilios moderní látkové pleny a potřeby pro děti

 

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s pouzivanim souboru cookie a také udělujete souhlas využití osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace