Počet položek: 0 0,- Kč

Kolik plen budu potřebovat

Není snadné přesně říci kolik látkových plen si máte koupit, protože záleží na Vás samých, jak často chcete prát a jaké máte sušící možnosti...zda máte sušičku... Obecně se však doporučuje 18-22 kusů kalhotkových plen.

Kolik budu potřebovat látkových plen nebo plenkových kalhotek?

Není snadné přesně říci kolik látkových plen si máte koupit, protože záleží na Vás samých, jak často chcete prát a jaké máte sušící možnosti...zda máte sušičku...

Obecně se však doporučuje

nebo

  • 60-80 kusů klasických  čtvercových plen , které se různě skládají a používají místo kalhotkových plen, nebo jako přídavné vkládací plenky pro zvýšení savosti.
  • Většina zdrojů o látkových plenách uvádí jako ideální počet svrchních kalhotek 5 kusů od každé velikosti. Z vlastních zkušeností však víme, že 3-4 kusy by měly bohatě stačit. Navíc většinou se již nabízí jednovelikostní (rostoucí) svrchní kalhotky, takže nemusíte dokupovat dále větší velikosti. Velikost těchto svrchňáčků lze upravit pomocí patentek :-).

  • Pokud chcete mepoužívat pleny AIO (vše v jednom) jejich počet by měl být také 18-22 kusů, svrchní kalhotky se již nepoužívají.
  • vkládací pleny – počet záleží na vás. Některé plenky se dodávají i s vkládacími plenami. A není ji nutné použít vždy - slouží pouze k navýšení savosti plenky. Jako vkládací plenka se může použít i plenka vícevrstvá, klasická čtvercová. plena, složený ručník či cokoli co máte zrovna po ruce a saje:-).

  • separační pleny doporučuejme pořídit pro komfortnější přebalování. Jejich úkolem je zachytit stolici miminka, přičemž vše tekuté proteče a pevné zůstane na této pleně. Pleny jsou jednorázové nebo pratelné. Doporučené množství je pro začátek 1 balení jednorázových a 20 kusú pratelných.

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s pouzivanim souboru cookie a také udělujete souhlas využití osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace